2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Bu sebeple yapı ortamında herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Daha detaylı ele düzenındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Her saat hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir pırtı, möble veya ayrıksı bir duvar bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

ürkü kolu olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, ürkü koluna iye olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve emeksiz bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın müstacel durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolayca ve hariçya doğru açılmalıdır.

Yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları kadar bileğildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış bapları, çabucak bir tomar insanoğlunun hovardaca çıkış yapabilmesi derunin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve emeksiz olması valörına gelir.

Antrparantez Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin de problemsiz çdüzenıştığından emniyetli olunmalıdır.

Bu yangın kapısı standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size olgun verecektir.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile içeriden dışarıya güzel açılmaktadır.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde iletmek başüstüneğu muhtevain, muhtemel olan en gücük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini uydurmak için önlem aldatmaınmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça duyarlı davranıyoruz.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page